Prevhub

Zavod Prevhub je organizacija, katere vsebina primarno povezuje s raziskovanjem in širjenjem kulture pitja piva. V ta namen organiziramo različne dogodke (festivale, pokušine, ekskurzije, stojnice,…), kjer predstavljamo našo organizacijo, kulturo pitja piva, razvoj predvsem domačih “craft” pivovarn (mikropivovarn) in skrbimo predvsem za prijetno druženje.

Hopsi

Družinska hmeljarska kmetija, ki skrbi za trajnostno in kakovostno proizvodnjo hmelja za potrebe domačega, mikro in obrtnega pivovarstva

 

 

Norveški proizvajalec sistemov za varjenje piva. Zasnovan in sestavljen na Norveškem.

 

Podjetje SiMalt je uvoznik pivovarskega slada Pale Ale, Pilsen, Wheat in Munich znamke Badass Barley Malt Hrvaška. Maris Otter, Extra Pale Ale in ostali specialni sladi pa so proizvedeni v Veliki Britaniji v sladarni Pauls Malt z tradicijo od leta 1842.

info@simalt.si

 

 

Slavonija Slad d.o.o. je edina sladarna na Hrvaškem, ki jo je ustanovilo belgijsko podjetje Boortmalt. Nahaja se v Novi Gradiški od leta 1997 in je že od prvega dne obogatena s stoletno izkušnjo belgijske pivovarske obrti.

 

Arhinova je podjetje iz Škofje Loke, ki se ukvarja predvsem z vizualizacijami, prodajo arhitekturnih programov in njihovim izobraževanjem. Poleg tega ponujajo tudi storitve v grafičnem oblikovanju, fotografiji in videografiji/snemanju.

 

Zavod škofjeloške mladine
Kšš Klub Škofjeloških Študentov

 

Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije (IHPS) je javni zavod, katerega ustanovitelj je Republika Slovenija, ustanoviteljske pravice in obveznosti pa izvršuje Vlada RS.

 

Podjetje Splet in promocije Sandi Homec s.p. je bilo ustanovljeno junija 2010. Pred tem so svoje znanje krojili 5 let v okviru dopolnilne dejavnosti.
Njihova poglavitna dejavnost je izdelava kvalitetnih vezenih produktov po nizkih cenah.

 

Veseli nas da nas podpira občina Škofja Loka